30 години по-младата съпруга на холивудската звезда Никълъс Кейдж ще

...
30 години по-младата съпруга на холивудската звезда Никълъс Кейдж ще
Коментари Харесай

Никълъс Кейдж откачи от радост заради петата си съпруга

30 години по-младата брачна половинка на холивудската звезда Никълъс Кейдж ще го направи татко за трети път, заяви в. " Сън ", базирайки се на представители на артиста.

" Бъдещите родители са необикновено разчувствани ", сподели човек от обкръжението им пред вестника.

Никълъс Кейдж е на 57 години. Съпругата му Рико Шибата е на 27 години. От предходните си връзки той има двама сина - Уестън Копола, който е на 31 години, и Кал-Ел Копола - на 16 години.

С младата си брачна половинка Никълъс Кейдж се срещна по време на фотоси в Япония. Те подписаха брак през февруари предходната година в Лас Вегас. Рико Шибата е петата брачна половинка на Никълъс Кейдж.

Той се сгодява за актрисата Кристина Фултън и тя ражда Уестън през 1990 година, само че двамата по този начин и не подписват брак.

Първата брачна половинка на Никълъс Кейдж е актрисата Патриша Аркет. Бракът им продължава от 1995 година до 2001 година През август 2002 година той се дами за Лиса Мари Пресли. Развеждат се след три месеца. През юли 2004 година артистът се дами за Алис Ким, която ражда Кал-Ел през октомври 2005 година Разделят се през януари 2016 година и се развеждат през същата година. За Ерика Койке се дами през март 2019 година, само че бракът е анулиран четири дни по-късно, а разводът е завършен през юни 2019 г.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР