30 години не разбрахме, че политиците са фаянсаджии, които трябва

...
30 години не разбрахме, че политиците са фаянсаджии, които трябва
Коментари Харесай

Мартин Карбовски: ПП са прахосници на надежда, не излизат от кутията с Кока-Кола


30 години не разбрахме, че политиците са фаянсаджии, които би трябвало да бъдат юркани да ти създадат банята както би трябвало, счита журналистът

Политическа партия са дилетанти и прахосници на вяра, съобщи в изявление за БНР журналистът Мартин Карбовски, който изрази разочарованието си, че е дал своя вот за тях. По думите му цялата им сила е отишла " в свирката ", а вместо да вършат стопанска система и политика, се пробват да ни вкарат във война с Русия и се борят с инакомислещите.

" Те го вършат заради една-единствена причина – някой тук, от новите надеждници, от Политическа партия, са докладвали опозиционно говорене, в този момент го назовават фактчекърство. Истината е, че тези хора, от Политическа партия, прахосаха очакванията на стотици хиляди индивиди, в това число на мен, който съм дал своя вот за тях. "

" Те не са пристигнали да стоят във властта. Те са пристигнали да вземат нещо, да създадат нещо, да ни скарат с някого и да си вървят. И за това има проект. И тук не става дума за някакви хора, които обичат Русия. Става дума за доста ясната наклонност да се пробват да ни вкарат във война, да се пробват да се заяждат с мечката, а не е хубаво да дразниш мечката по този метод. Това не е тактика или любов към Русия. Това е простичкият боязън да си без войска и да се дървиш. (…) Кой ще ви води тая война? Попитал съм. С тези елементарни въпроси, които бяха на дневен ред и постоянно са били естествени въпроси, в един миг ставаш зложелател на народа ", посочи журналистът в предаването " Политически НЕкоректно " и назова " доста обикновено " това, че преди врагът на народа е бил този, който споделя добра дума за Щатите, а в този момент е противоположното – този, който пита нещо за Русия.

Думата " баланс " във външната политика я няма, може би думата е " каишка ", сподели Карбовски.

" Но най-страшното, което те към този момент вършат, е тази цензура. Хората, които не им харесват, се появява една жена по малкия екран, споделя, че едни хора работят за Русия и се стартира ужасяваща акция. Партийна партизанщина, пиарска партизанщина. Едни хора стартират да вършат описи, а " Дойче веле " афишира тебе, мене, Дачков, Кеворк и сума ти народ за хора, които са купени. Това се подхваща от жълтопаветниците и се трансформира в преследване на вещици. В един миг те споделят – особеното мнение към този момент не е мнение. И това се случи единствено 30 години след началото на концепцията за плурализъм, да приказваме свободно. И това се случва по най-фашисткия метод, към този момент и роботизирано. "

Според него " те презумпират, че някой получава пари, тъй като те получават пари ".

" Обвиниха за всичко Има Такъв Народ и споделиха – ние си тръгваме с достолепие, надали не. Не свършиха никаква работа. Те още веднъж връщат Бойко на власт. Има хора, които споделят - по-добре Бойко да си ни краде, в сравнение с тия да ни вкарват във война – има и подобен взор на нещата ", уточни още Карбовски.

Започвам да имам вяра в плана за атомизация на нашето общество, акцентира журналистът.

" Тези хора връщат мракобесните времена и на фашизма, и на комунизма, последователно, постепенно, благодарение на грантовете си от Щатите. (…) Като на
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР