3-годишното дете на пребитата до смърт в Айтос Ивета Тинева

...
3-годишното дете на пребитата до смърт в Айтос Ивета Тинева
Коментари Харесай

Социалните взеха 3-годишния син на убитата Ивета, издирват нейни близки

3-годишното дете на пребитата до гибел в Айтос Ивета Тинева е с наложена мярка за протекция от обществените служби в Айтос, научи 24 часа.

" Сами разбирате, че не можем да кажем къде е детето, само че то е добре. Спокойно е, храни се, не наподобява травмирано ", обясниха пред наш кореспондент от дирекция " Социално подкрепяне " в Айтос.

От там прецизираха, че сега тече процедура за известяван на близки и родственици както на убитата Ивета по този начин и на бащата на детенцето Теньо Енчев, който бе арестуван за побоя.

" Изпратили сме писма до родственици, които не живеят на територията на нашата община. Разговаряли сме и с околните на бащата, към които детето е привързано.Търси се най-хубавият вид за момченцето. Едва ли ще се стигне до настаняване в приемно семейство ", разясниха още обществените в Айтос.

Междувременно наблюдаващият прокурор по случая Елгина Чалъмова от Бургаската окръжна прокуратура сподели пред 24 часа, че най-вероятно на следващия ден или в сряда ще внесе в съда искане за налагане на непрекъсната мярка за неотклонение " задържане под стража " за Енчев.

Срещу него е повдигнато обвиняване за съзнателно ликвидиране по чл.115 от Наказателен кодекс, за което законът планува от 10 до 20 година отнемане от независимост.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР