3-годишно момче бе намерено мъртво във ваната, след като майка

...
3-годишно момче бе намерено мъртво във ваната, след като майка
Коментари Харесай

Шок! Майка видя трупа на 3-годишния си син във вана след нейна грешка

3-годишно момче бе открито мъртво във ваната, откакто майка му го остави единствено в банята за 10 минути. Айан Ишак бе открит с лицето надолу във водата в дома му в Манчестър.

Майка му го оставила самичък и отишла да сгъва прането. Малчуганът бил спретнат в болница, само че лекарите не съумели да го спасят, оповестява Manchester Evening News.


Майката Шахриш Идрис по-късно бе наказана за занемаряване на дете, откакто го оставила без контрол.

Въпреки това съгласно следствие, изслушано през днешния ден, към момента не може да се дефинира по какъв начин тъкмо е починал малчуганът.

Шахриш споделя, че синът й прекарал по-голямата част от деня в игра на открито. Жената го помолила да се изкъпе, с цел да може след това умерено да играе с играчките си.

"Той сподели, че желае да се изкъпе. Наслаждаваше се на ваната. Взе играчките и ги постави във водата. Първо изпълних ваната, след което той влезе. Беше седнал. Мисля, че водата беше до гърдите му. Седях с него пет или 10 минути, след което слязох долу, с цел да му взема облеклата. Бях изпрала три перални оня ден ", споделя майката.


По думи на Шахриш тя оставила детето в банята за към 10-15 минути и отишла да сгъва изсушеното пране. Тя не била в положение да го чуе от долния етаж. Когато се върнала горе, го намерила да лежи във ваната.

На въпрос по какъв начин е лежал, тя дала отговор: "Не съм доста сигурна. Опитах се да препречвам този ден. "

Тя споделя, че го извела от банята и го завела в спалнята си и прибавя: „ Бях на телефона, викайки кола за спешна помощ, само че по едно и също време го суших. Помолиха ме да направя кардио-пулмонарна първа помощ, само че бях толкоз уплашена и изпаднала в суматоха, че не можах да го сторя “, добави тя.

На въпрос дали е направила други опити за избавяне като дишане уста в уста, тя отговори: "Бях прекомерно уплашена, не можах. "


Медицинската причина за гибелта е посочена като незнайна. Двама патолози обявиха, че не могат да изключат неестествена гибел, да вземем за пример удавяне, защото той е открит потънал във водата. Въпреки това, те прибавят, че че ненадейно прекъсване на сърцето също не може да бъде изключено.

Полицейският коронарен офицер Пол Девайн съобщи, че няма признаци на пострадване.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР