3-годишно дете падна от четвъртия етаж на жилищен блок в

...
3-годишно дете падна от четвъртия етаж на жилищен блок в
Коментари Харесай

3-годишно дете оцеля след падане от четвъртия етаж в Сливен

3-годишно дете падна от четвъртия етаж на жилищен блок в Сливен, само че за шанс, оцеля. Момиченцето е настанено в реанимацията на сливенската болница.
Още по темата
Детето е с контузия на черепа, само че е контактно и в схващане, оповестиха от МБАЛ " Д-р Иван Селимински ", където е признато за лекуване. Момиченцето е настанено в реанимацията на сливенската болница.

В Районото полицейско ръководство е стартирано досъдебно произвеждане за причиняване на телесна щета, оповестиха от ОД МВР-Сливен.

Инцидентът е станал в понеделник, 28 декември, в 11,50 часа по оляд. Получен е сигнал на телефон 112 за паднало 3-годишно дете върху бетонна козирка от четвъртия етаж на постройка в град Сливен. Детето е от пловдивско село, прецизират от болничното заведение, и евентуално е гостувало за празниците в града под Сините камъни.

В МБАЛ-Сливен лекуват и друго потърпевшо дете - с контузия на лицев череп. 12-годишният пациент е настанен в Отделението по лицево-челюстна хирургия. Общо 245 души са потърсили здравна помощ в регионалната болница по празниците, като петима от тях са потърпевши в пътни произшествия.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР