3 дни, 3 нощи, 3 сцени, 3D мапинг шоу, 12

...
3 дни, 3 нощи, 3 сцени, 3D мапинг шоу, 12
Коментари Харесай

Ето изпълнителите на OPEN BUZLUDZHA 23

3 дни, 3 нощи, 3 подиуми, 3 D мапинг шоу, 12 банди, 20+ DJs

Фестивалът „ OPEN BUZLUDZHA 2023 “ сплотява музиканти на три подиуми в три следващи музикални нощи. В четвъртък, 10-и август, ще имате опция да се потопите в шоколадовата музика на „ Остава “ – групата, която неотдавна чества 30 години на сцената и не стопира да основава нови завладяващи шлагери. На сцената ще излязат и момчетата от „ Innerglow “ – млада електро рок група, съчетаваща алтърнатив, поп, денс и фънк детайли. В първия ден от фестивала ще чуем „ VICK “ – запаметяваща се група с изразена характерност и бунтарство.  „ Maze Hunters “ ще открият фестивала със своята музика в жанр пост-пънк и алтернатив рок.

В петък, 11-и август, група на годината, съгласно класацията на БГ радио, ще залее поляната с невероятна сила, това са „ Керана и космонавтите “ . Освен тях, сцената ще взривят и „ T HE TOP STOPPERS , чиито вокалисти са известните рапъри Wosh MC и Feel. За положителното въодушевление ще се погрижи и рок групата от Англия „ LEONTAS “ . A вечерта ще открие рок-инди-поп бандата „ IVA “ – две сестри вокалисти с неповторими гласове и наличие.

В съботната вечер, 12-и август, ще можете да се насладите на „ So Called Crew “ с присъединяване на Жлъч, Григовор и Гена, които разпалват тълпата със своята лирика, облечена в рап. Преди тях на сцената ще излязат „ Явката ДЛГ & Madmatic “ . Провокативната и друга Мила Роберт ще завладее публиката със своята музика. Представяйки своя характерен грууви, RnB тон, вечерта ще открият мелодичното дуо „ ALEX x DESSY “ .

И всичко това е единствено на една от трите подиуми! На фестивала ви чакат още две подиуми. Вижте промо видеото на „ Монументална сцена “ пред паметника Бузлуджа с 3D мапинг шоу от MP STUDIO. На нея ще изгрее берлинската звезда Cinthie , съпроводена от ярките французойки Citron Sucré и Yor . От българска страна ще се включат над 20 диджеи, измежду които Versus и Raredub . „ Горска сцена “ ще събере почитателите на електронната музика в жанр Drum & Bass.

А за феновете на природата, историята и културното завещание сме подготвили любопитна и пъстра дневна стратегия с лекции, работилници и турове. За да изживеете тези и още доста страсти и занимания, заповядайте на OPEN BUZLUDZHA 2023. Събитието се организира в поддръжка на опазването и отварянето на паметник Бузлуджа като място за просвета, изкуство и история. Каузата не е политически обвързана и не цели цялостно възобновяване на обекта, а консервация и преизползване с просветителни и туристически цели.

Фестивалът се провежда от фондация „ Проект Бузлуджа “, дружно с община Казанлък и “Bar Dak ” и със съдействието на Национален парк-музей „ Шипка-Бузлуджа “. Тази година планът се осъществя с финансовата поддръжка на Национален фонд „ Култура “ по стратегия „ Едногодишен грант “ – 2022 г. А в случай че желаете да се насладите на мястото и фестивала зад кулисите, то към момента може да се включите като доброволец. Научете по какъв начин тук.

Билети, благоприятни условия за настаняване и информация за фестивала, можете да намерите на уеб страницата на фондация „ Проект Бузлуджа “, както и на страниците във Фейсбук и Instagram.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР