Изображение: Бишимбаев призна миналия месец в съда, че е биел

...
Изображение: Бишимбаев призна миналия месец в съда, че е биел
Коментари Харесай

Бивш политик, видян да бие съпругата си до смърт в кадри от камери за видеонаблюдение - предизвика възмущение в Казахстан

Изображение: Бишимбаев призна предишния месец в съда, че е биел жена си. Снимка: Пресслужба на Върховния съд на Казахстан/Telegram/AP

Бившият политик към този момент беше добре прочут, защото беше вкаран в пандиза за рушвет през 2018 година Той прекара по-малко от две години от 10-годишната си присъда в пандиза, преди да бъде опрощение.

Бишимбаев беше упрекнат в изтезаване и ликвидиране на жена си след гибелта й предишния ноември. Седмици наред той твърдеше, че е почтен, само че призна предишния месец в съда, че я е пребил и " несъзнателно " е предизвикал гибелта й.

31-годишната Салтанат Нукенова беше открита мъртва през ноември в ресторант, благосъстоятелност на един от родственици на нейния брачен партньор.

Смущаващи записи от камери за видеонаблюдение демонстрират по какъв начин обвиненият, татко на четири деца, влачи жена си за косата й, след което я удря с юмруци и рита.

Часове откакто е записан, тя умря от мозъчна контузия.

Изображение: Бишимбаев беше наказан на затвор за рушвет през 2018 година Снимка: Пресслужба на Върхо...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР