29-ти лунен ден (от 06:02 до 21:31ч) – това е

...
29-ти лунен ден (от 06:02 до 21:31ч) – това е
Коментари Харесай

Днес не вземайте решения и не правете никакви планове

29-ти лунен ден (от 06:02 до 21:31ч) – това е последният ден от последната четвърт на Луната. Луната към този момент не се вижда, тъй като се намира сред Слънцето и Земята, обърната със своята тъмна страна към последната и нейната светлина се скрива в тъмнината.

Крайно несполучлив ден. Свойствен е витален спад, понижаване на имунитета, организма е подложен на стрес.

Какво не би трябвало да се прави:

Не започвайте нови каузи.
Не вземайте решения и не правете никакви проекти.
Крайно несполучлив ден за бизнес, както и за търговия.
Дръжте се по-далеч от финансовите въпроси и решения.
Всякакви разногласия, изключително правосъдни, са неуместни в този момент.
Неподходящ ден за просвета, изкуство и творчество.
Този ден е по-добре да се прекара в усамотение или измежду природата.
Стойте по-далеч от началници и управление.
Не започвайте да изяснявате връзки.
Ако не е неотложно, по-добре не предприемайте пътешестване.
Избягвайте всякаква непосредственост с сътрудниците си, другояче рискувате да започнете да спорите, да се скарате, да се разочаровате. Зачатието е извънредно нежелателно.
Нежелателно е пушенето и пиенето на всевъзможен алкохол. Действието им в този момент е най-силно.
Избягвайте да се подстригвате. Ще ви спестя следствията от това деяние.
Не вярвайте на никакви обещания, предсказания, прогнози.

Какво може да вършиме?

Да се уедините и да почивате.
Възможно е умерено физическо натоварване.
Добре е да се занимавате с дома си, с семейството.
Добре е да опечете самун, пита, нещо домашно приготвено.
Може да се занимавате с не доста значими каузи.
Освен електричеството е добре да има запалени свещи, да се осветява всяка мрачно ъгълче.Да поблагодарим на отминаващият лунен месец за уроците и откритията, които ни е донесъл и да се приготвим с чисто сърце да встъпим в новият лунен месец.

Новолунието стартира тъкмо в 21:31ч с 1-я лунен ден, който ще продължи до 07:12ч на сутринта. Това е чист, ярък и прекрасен ден. Ден на креативните замисли. Новият лунен цикъл стартира, когато Слънцето „ осеменява” Луната е добре и вие да посеете своите нови хрумвания. Съставяйте своите проекти за идният лунен месец. Денят има вълшебен свойства. Той е предопределен за работа с менталните сили и с мислеобразите. Мечтайте по този начин, че да си представяте всичко толкоз действително, че като че ли към този момент се е случило. Постарайте се да не изпуснете този миг. От него зависи триумфът ви през новият лунен месец. Този ден посветете на всичко, което възвишава духа. Плановете и фантазиите ви безусловно ще се осъществен, само че единствено в случай че помислите ви са чисти и не са в ущърб на друго живо създание. Планове, които включват възмездие и причиняване зло на други хора, няма да ви се получат. Лоши проекти правени в първия лунен ден ще донесат единствено злощастие. В размишленията си бъдете деликатни. Може да създадете такива мислеформи, които да се въплътят в действителността и след това да ви донесат злощастие.

Дете заченато в този лунен ден ще бъде защитавано и защитавано от Небето и Висшите сили.

Луната е в символ Лъв в съвпад със Слънце и Марс. Усилват се появите на обич и благотворителност. В хората ще бъде мощно развито възприятието за лично достолепие и може елементарно да се засягат на тази тематика. Нараства желанието от самопризнание на заслугите ни или качествата, да се покажем от към най-хубавата си страна, да блеснем с нещо, да заслужим хвалба. Благоприятно време да се направи положително усещане, да се създаде резултат, Емоциите могат да бъдат ярки и на показ. Някои хора ще преиграват и ще имат податливост към позьорство и усет към драмата. Добре е да се обърне внимание на външният тип. Благоприятно време за другарство с децата, за присъединяване в някакви игри с тях, да се заведат в музей, кино, спектакъл, цирк. Избягвайте разточителството и високомерието.

Не се предлагат хирургични намеси (освен животоспасяващи) в региона на сърцето, системата на кръвобръщението, гръбначният дирек, диафрагмата и далака. Добре е да се заобикалят непотребните страсти.

По същото време следва и цялостно слънчево затъмнение. Може да прочетете тук.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР