29-ти февруари е ден, който ни посещава само веднъж на

...
29-ти февруари е ден, който ни посещава само веднъж на
Коментари Харесай

29 февруари 2024: Какво да правим и какво да избягваме във високосния ден

29-ти февруари е ден, който ни посещава единствено един път на четири години, носейки със себе си неповторима сила.

Въведен от Юлий Цезар през 46 година пр.н.е., високосният ден е съвършената опция за самооткриване и духовно събуждане. Според нумерологията, тази дата дава обещание обич, излекуване и развиване. Астрологията пък ни подсказва, че Рибите ръководят този ден, акцентирайки на духовното развиване.

29-ти февруари — нумерологичен и астрологичен разбор на датата

От позиция на нумерологията, 29-ти февруари съставлява необикновена композиция от цифри, което води до неповторима сила. Тази характерна сила се смята за значима за схващане и приложение в живота.

Когато споделяме, че цифрата 29 става 11 (като съберем 2 и 9 заедно), това значи, че в доста духовни учения, цифрата 11 се свързва със стигане до по-високо схващане или схващане за света. Това е концепцията, че когато видиш цифрата 11, това може да е знак за духовно събуждане или приемане на нови знания.

 

Февруари е вторият месец от годината и в нумерологията цифрата 2 символизира блян към висша духовна цел или задача. То се асоциира с женска сила, която ни подтиква да сътворяваме хрумвания и да ги осъществяваме в материалния свят.

 

Когато тези цифри (11 и датите 29 и 2 февруари) се съчетаят, те основават мощен интервал за обич, излекуване и личностно развиване. Ако сме отворени и осъзнати през този ден, можем да получим насоки за нашия предстоящ път.

 

Ето какво още е значимо да знаем за този ден:
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР