29 лунен денЛуната на небето не се вижда, а натрупаната

...
29 лунен денЛуната на небето не се вижда, а натрупаната
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 12 юли 2018 година

29 лунен ден

Луната на небето не се вижда, а насъбраната в нея сила напълно се е изчерпала. Това е сериозен ден, когато негативът на целия лунен месец се е събрал дружно, преди да бъде изгорял от Новолунието.

Опитайте независимо да наблюдавате своите мисли и събитията през този ден.

Трудностите, зараждащи през този ден, може да се одобряват за богатство, защото висшите сили не са се отвърнали от вас и демонстрират на външно равнище вашите проблеми.

Основни рекомендации за този ден – примирение и смирение. Трябва смирено да посрещаме наказванията, защото те са резултат от това, което сме създали по-рано. Трябва да пъдим от себе си отрицателните мисли. Хубаво е, още от сутринта да се програмирате да не мислите за нищо неприятно. Никакви безпокойства, никакви подозрения, никакви мъчения.

Трябва да се пази пост, самоограничение. Не започваме нови неща, не ги и планираме. Да се отсичат натрапчиви мисли и натрапчиви хора, да се чисти организма.

Преди сън е потребно да се пречистим с вода: държат се в студена вода краката. Трябва да запалителен лампада, свещ, да се прекади дома. Също да се заобикалят мътна вода, мрачевина и тъмни пространства. Да не се носят произведения от кост.

Ще усещаме осезаемо нервно напрежение, подбудено от нищото, подтиснатост и необщителност. Няма да се доверяваме на никой и за нищо, ще изпитваме подозрение във всичко ставащо към нас. Може да бъдем подвластни на операции, както и ние да я прилагаме към другите. Ще имаме предпочитание да направляваме обстановката и хората. Не се подавайте доста на това необичайно и потайно държание. Търсете хубавото и красивото, не влизайте в някакви тежки схеми.
Ако това е последният лунен ден в месеца – налага се да си извършите равносметка преди сън.

Денят е подобаващ за осъществяване на лунната диета. Подходящ ден за козметични процедури и подготовка на пластични интервенции.

Бъдете изключително деликатно какво хапвате и в какво количество, тъй като – през днешния ден доста елементарно и бързо се натрупат килограми и то продължително. Храната да е лека и еднообразна. Тежката храна да се отбягва.

Уязвими органи – стомашно-чревен тракт. Не е удобно да се вършат операции и интервенции на тези органи, в случай че не е незабавно несъмнено.

Добре е за лечение на кожни проблеми. Денят е подобаващ за козметични процедури и подготовка за пластични интервенции

Сънищата могат да са тежки и неприятни, само че са лъжовни.

Автор: Ивелина Рускова, астролог

аstroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР