29 кандидати за общински съветници от Съюза на демократичните сили

...
29 кандидати за общински съветници от Съюза на демократичните сили
Коментари Харесай

29 кандидати за общински съветници от СДС влизат в битка за Благоевград 

29 претенденти за общински съветници от Съюза на демократичните сили в Благоевград публично стартират да убеждават гласоподавателите, да гласоподават за синята концепция.

„ Днес тръгваме с религия в успеха и с отговорност към всички Вас, пристигнали на откриването на предизборната акция на Съюз на демократичните сили Благоевград. Нямаме по дребна цел от успеха, тъй като сме уверени, че можем. “ Това съобщи пред симпатизанти, съидейници и съпартийци Мария Гошева, лидер на листата за общински съветници от листата на Съюз на демократичните сили Благоевград в залата на Исторически музей, при формалното разкриване на предизборната акция в регионалния център.
С химна на Република България започва предизборната акция на Съюз на демократичните сили в залата в Историческия музей, която се оказа тясна да събере съидейници, симпатизанти и членове на синята партия, пристигнали да пожелаят победа в локалните избори.

За поддръжка на своя тим в Благоевград особено дойде и евродепутатът от Съюз на демократичните сили Александър Йорданов, който прикани гласоподавателите да гласоподават рационално, а не прочувствено. Благоевград като един академични град има потребност от смяна към по-добро и смяната може да стане факт с този страховит екип! “, съобщи евродепутатът, който съобщи сърдечен привет от ръководителя на Съюз на демократичните сили Румен Христов и от Националния съвет.

Успех в конкуренцията пожела и самостоятелният претендент за кмет на Благоевград Илко Стоянов, който е повдигнат от предприемчив комитет, а Съюз на демократичните сили бе първата политическа мощ, която изрично го поддържа.

Сред целите в предизборна платформа на претендентите за общински съветници от синята партия са с акценти:
Благоевград – чист, зелен и организиран град;
Благоевград – град на образованието, децата и младите;
Благоевград – обществен град;
Благоевград – град на бизнеса и инвестициите; Благоевград – град на спорта и на туризма и с взор към дребните обитаеми места.

Лидерът на Съюз на демократичните сили в Благоевград и лидер на листата за общински съветници Мария Гошева споделя максимата на древногръцкия мъдрец и академик, един от най-големите талант на Античността – Аристотел, че „ Удоволствието от работата води до съвършенството в нея ”. Тя работи в областта на опазването на здравето години наред и знае, че всяко предизвикването ни прави по мощни. Призова претендентите да влагат всичките си старания да възпламенят онази угаснала искрица в хората за единство, която ще поведе Благоевград към благополучие и ще върне младежите в града.

Листата се състои от 29 претенденти, всеки един от тях застава със своята експертиза, престиж и опит. “Сигурна съм, че тези способни хора има какво да дадат на община Благоевград. Хората имат потребност от ред, сигурност и успокоение. Ще работим с нулева приемливост към корупцията, ще осигурим по-добър късмет на хората с увреждания за професионална реализация, а образованието ще е номер 1 за нас.

Ясен Неделчев -третият в листата и претендент за общински консултант, прикани хората да създадат верния избор и на 29 октомври да гласоподават за политици, които са потвърдили, че знаят по какъв начин и могат да вземат решение проблемите на хората. Кметът на Падеж Валери Качулски предложи на претендентите за общинските съветници в идващия мандат да обръщат внимание на дребните обитаеми места и да реагират съответно и се включват по интензивно в решаването на наболелите проблеми.

На тези избори Съюз на демократичните сили Благоевград се явява независимо на изборите с една единствена цел – да прокара различен път, по-добър, различен път в политиката. „ Трябва да си дадем ясна сметка, че когато избираме политиците, които ще ръководят общината ни, ние дефинираме по какъв начин ще живеем отсега нататък. Отборът ни е стимулиран да работи и реализира оптималното.

Ние сме виновни хора, които заставаме пред хората с опита, с експертизата си и мощното предпочитание да върнем естествения метод на живот на хората ”, сподели госпожа Гошева лидерът на листата за Благоевград и прикани за почтена игра по време на акцията и конфликт на хрумвания, тези и политики за развиването на Благоевград.

Предизборна обява. Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР