29-годишният полузащитник официално се завърна в английската и ще играе

...
29-годишният полузащитник официално се завърна в английската и ще играе
Коментари Харесай

Кристиан Ериксен - тихият гений, който се завърна в английската Висша лига

29-годишният полузащитник публично се завърна в британската и ще играе за новака Брентфорд, който понастоящем заема 14-о място с актив от 23 точки (8 над зоната на изпадащите).
В собствен материал, който е озаглавен " Тихият талант ", известното издание " The Analyst " се връща към славните години на датчанина от престоя му в Тотнъм, където се построи като име и се трансформира в един от най-хубавите атакуващи полузащитници в Европа.
Може би тъй като е относително неугледен състезател, само че наподобява, че индикаторите на Ериксен от интервала му при " шпорите " са мощно подценявани, когато почитателите разискват кои са най-силните играчи в историята на Висшата лига, счита " The Analyst " и отбелязва следното:
За интервала сред септември 2013 година и януари 2020 година, Кристиан Ериксен е футболистът на Острова с най-вече попадения отвън наказателното поле (23), както и с най-вече асистенции (62)!
Всъщност, в случай че комбинираме головете му отдалеко и `последните пасове` в едно, тогава единствените му сътрудници, които имат предимство по този индикатор, са Кевин Де Бройне, Дейвид Бекъм, Тиери Анри и Ерик Кантона. Всеки един от тях четиримата е считан за легенда на Висшата лига, само че Ериксен не участва в този " лист "...
* А като приказваме за Бекъм, той и Кристиан са единствените двама в историята на Премиър лийг, които доближават двуцифрен брой асистенции в четири следващи сезона!
Датчанинът се завръща в състезание, което познава, в град, който познава и ще бъде заобиколен от доста свои сънародници. Това е " околна среда ", която би могла да извлече най-хубавото от " тихия талант " на 29-годишния халф, приключва " The Analyst ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР