29-годишната украинска певица Марув е подготвила поредната изненада за абонатите.

...
29-годишната украинска певица Марув е подготвила поредната изненада за абонатите.
Коментари Харесай

Украинска певица ядоса мрежата с БДСМ бикини като интимна прическа СНИМКИ 18+

29-годишната украинска певица Марув е подготвила следващата изненада за клиентите. Момичето популяризира лична марка облекла в Instagram, облечено в черно долни дрехи в жанр БДСМ.



Изпълнителката на шлагерите Drunk Groove и Siren Song добави разкриващия тоалет с пикантни изрези с еднообразно съблазнителни пози. И певицата не трябваше да разчита на състрадание от страна на почитателите.

Въпреки че потребителите са й дали към 40 хиляди лайкове за дръзките фотоси за по-малко от ден, те не я оставиха без рецензия. На звездата бе казано, че е не запомнила за срама и не е останала никаква тайнственост за почитателите си. "Да се беше съблякла чисто гола! ", гласи един от мненията.

Въпреки това, най-отдадените почитатели, които я обичат под всякаква форма, се втурнаха да пазят Марув.



Марув е украинска певица, родом от Павлоград, чието същинско име е Анна Корсун. От детството си тя се занимава с танци и възнамерявала да ги трансформира в своя специалност, само че по гледище на родителите си приключва радиофизичния отдел на Харковския политехнически институт.

Момичето обаче към момента свързва живота си с творчество. През 2014 година тя се опитва в украинския „ Глас “, а през 2016 година показа песента Easy to Love в националната селекция на Евровизия. Кариерата на Анна потегли нагоре и в този момент песните й се трансформират в шлагери, а видеоклиповете й печелят милион гледания.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР