29-годишната бургазлийка Жанета Камбурова, която тази година се окичи с

...
29-годишната бургазлийка Жанета Камбурова, която тази година се окичи с
Коментари Харесай

Майка на близнаци от Бургас ще представя България в международен конкурс за омъжени жени

29-годишната бургазлийка Жанета Камбурова, която тази година се окичи с лента и корона като подгласничка в Мисис Бургас, бе определена да показва България на интернационалния конкурс Мисис Планет. Стройната русокоска е омъжена от три години и е горда майка на две момчета близнаци. От няколко години развива частен бизнес в областта на хубостта. Споделя, че най-важните моменти в живота и са тези, прекарани със фамилията.

Конкурсът Мисис Планет се организира за девета година. В тазгодишното издание ще вземат присъединяване омъжени дами от 15 страни. Конкурса е в две категории хубост и гений. Обръща се внимание и на фамилията и професионалната им реализация при избора на победителката. Повечето от кандидатките са надарени и с забавни специалности. Представителката на Грузия – Нини Шермадини е финалистка от редица певчески формати, като X Фактор-Гърция, Юрмала и други Представителка на Украйна Ана Горбани пък е известна ТВ водеща.

Програмата на състезанието е една седмица и е извънредно атрактивна и разнообразна. Те ще посетят парка на танцуващите мечки в Белица, до където ще стигнат с атрактивната родопска теснолинейка, предприятието за килими в Костандово и други Като всеки конкурс и този има своята благотворителна идея, участничките ще посетят Център за настаняване от сеемен вид за деца без увреждания във Велинград.

Финалът на състезанието ще се организира на 08.11. Специален посетител е известния грузински артист - Гия Николадзе, който е прочут и с познанията си за Ванга. Един от нейните препоръки да се посипе земята със захар за Мир, вдъхновява  негов клип. А той самият извършва този обред всеки 29 февруари.

Конкурсът ще протече в 4 тура - атрактивен Еко тур-Зелена Планета, Тур с Национални костюми, тур на гении и публични рокли, готови особено от дизайнери в страните на участничките.

Короната ще съобщи миналогодишната победителка от Татарстан Лейла Морунгова.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР