29-годишна британка, която е регистрирана в OnlyFans под името Виста

...
29-годишна британка, която е регистрирана в OnlyFans под името Виста
Коментари Харесай

Бизнес от разврат: Двойка прави секс със суингъри в дома си /снимки/

29-годишна британка, която е записана в OnlyFans под името Виста Уайф, счита, че половият живот би трябвало да бъде разнороден.
Затова, откакто реализира триумф в известен уебсайт с искрено наличие, тя започва личен интернет план за суингъри, написа Daily Star.
Виста има брачен партньор и две деца в учебна възраст. Срещнала брачна половинка си на млади години – той бил на 17, а тя на 16. От 10 години живеят в формален брак, а преди три години брачният партньор й предложил на Виста да поканят още една двойка в леглото им. Оттогава това се трансформирало в постоянна процедура за тях. Размяната на сътрудници става в дома им, до момента в който децата са на учебно заведение или в хотели.
"Посланието, което желаеме да предадем, е, че е безусловно обикновено да желаете освен това в половия си живот. А на нашия уеб страница ще намерите отговори на всички въпроси, които може да имате, в случай че възникне такова предпочитание, " написа Виста Уайф.
Двойката с неспокойствие си спомня първото си преживяване със суингъри: съгласно Виста те са прекарали доста време, с цел да се уверят, че всички участници се чустват задоволително комфортно.
"Преди това нямах други мъже и първоначално бях малко шокирана, само че по-късно се отпуснахме - и всичко се получи, " продължава тя.
Виста също употребява други платформи, с цел да показа опита си с двойки, които се интересуват от тематиката.
Например, тя има акаунт в Tiktok, където повече от 80 хиляди души са абонирани. Въпреки впечатляващия брой почитатели обаче, има и доста такива, които осъждат метода й на живот и даже измежду околните й.
"Най-добрата ми другарка, с която сме дружно от петгодинши, спря да поддържа връзка с мен. Знаех, че ще бъда подложена на критика в обществените мрежи, само че не бях подготвена за това, " споделя тя.
Основният съвет, който тя дава на двойките, е да не се пробват да спасят брака благодарение на нови полови прекарвания. Според Виста този способ не работи и е по-добре да станете суингъри, които могат да се похвалят със мощна връзка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР