28 обекта в Илиянци“ се затварят след проведената спецакция там.

...
28 обекта в Илиянци“ се затварят след проведената спецакция там.
Коментари Харесай

След спецакцията: Затварят 28 обекта на „Илиянци“

28 обекта в „ Илиянци “ се затварят след извършената спецакция там. Това става по наставление на Столичното РЗИ. Проверени са общо 31 обекта там.

В акцията на комерсиалния център от тази заран участваха чиновници Столична дирекция на вътрешните работи, СДПБЗН, Дирекция „ Жандармерия “, СРЗИ, Национална агенция за приходите и Инспекцията по труда.

Стриктно са тествани всички търговски обекти на територията на тържището за съблюдаване на санитарно – хигиеничните правила, данъчно-осигурителното законодателство и наредбите за пожарна сигурност, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Извършена е и стерилизация.

Проверки са осъществени и за определяне на възможни стопански закононарушения, нелегално пребиваващи и търсени лица.

Служители от инспекцията по труда са издали 2 наставления и 5 акта за открити административни нарушавания за лица, работещи без трудови контракти. От Национална агенция за приходите са формирани 11 акта и надлежно 11 известия за запечатване на търговски обекти. 9 са формираните актове от чиновници на пожарната. Полицаи от отдел „ Икономическа полиция “ - Столична дирекция на вътрешните работи са образували 1 досъдебно произвеждане по член 172 б от Наказателен кодекс.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР