28-годишният спортист и тунингована Алекса са гаджета от няколко месеца,

...
28-годишният спортист и тунингована Алекса са гаджета от няколко месеца,
Коментари Харесай

Бургаският кикбоксьор Стоян Копривленски заби вдовицата на фолкпевеца Денис Теофиков

28-годишният състезател и модифицирана Алекса са гаджета от няколко месеца, в този момент били на отмора в Египет

Бургаският кикбоксьор Стоян Копривленски и последната другарка на починалия фолкпевец Денис Теофиков – Алекса са новата най-коментирана звездна двойка у нас. Новината разкри гримьорката Алекса Ангелова, която разгласява фрагменти на двамата, на които се вижда, че са рисково близки.

Според слуховете, модифицираната мацка и 28-годишният бургазлия са неотдавна дружно, само че към този момент изрично сподели на почитателите си, че сърцето й е заето. На фотосите, които екзотичната гримьорка пусна в обществените мрежи с бургаския мачо даже написа: „ Ти си единствено мой “. Брюнетка реши да дава отговор на въпроси на свои фенове в Инстаграм. Един от тях гласеше: “С Копривленски ли вървиш? “, а Алекса отговори, качвайки малко видео, на което двамата се целуват, и остави на почитателите си сами да си отговорят.

Малко по-късно пусна стори с меченце, буквата С и сърце, която удостовери съмненията на почитателите на звездната двойка. 
 Вероятно плюшената играчка е подарък от Копривленски   Алекса не крие, че е щастлива с бургазлията 
Стоян Копривленски е спряган за един от най-добрите кикбоксьори унас. Снайпера, както той е прочут, се превръна в звезда и постави България на международната карта. Бил е 4 пъти европейски първенец, както и международен първенец в категория до 70 кг.

Според осведомени до неотдавна Копривленски е имал другарка до себе си, само че заради неразбираеми условия са се разделили. Наскоро даже заличил всички фотоси в профила си с нея.

Почитателите на Алекса пък не престават да свързват името й с това на умрялата звезда Денис Теофиков. Част от тях я попитаха дали към този момент е съумяла да не помни за артиста, дали го е прежалила и с какво ще го запомни. „ Денко в никакъв случай няма да бъде пропуснат, до момента в който съм жива, само че би трябвало да продължа напред “, изясни в мрежата тя.

По всичко проличава обаче, че почернената другарка на музиканта към този момент е загърбила нещастието със гибелта на 21-годишното си гадже, на която стана директен очевидец, и е траяла живота си напред.

Запознати настояват, че сега боксьорът и смуглата силиконка са на отмора в Египет.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР