28-годишният нидерландец бе привлечен на Камп Ноу със свободен трансфер

...
28-годишният нидерландец бе привлечен на Камп Ноу със свободен трансфер
Коментари Харесай

Барселона и Ювентус обсъждат различни варианти за Депай

28-годишният нидерландец бе притеглен на " Камп Ноу " със свободен трансфер предишното лято. В момента обаче той се оказа непотребен в клуба след привличането на толкоз доста атакуващи футболисти. Затова каталунците търсят метод да се освободят от него, още повече, че клюбът има потребност да понижи бюджета си за заплати, с цел да може да картотекира новите си играчи.

В същото време Ювентус търси поливалентен футболист за офанзивата, който да може да работи както по крилата, по този начин и в ролята на централен нападател. Депай се вписва идеално в този профил и по тази причина торинци са се насочили точно към него.

Първият вид е двата клуба да се договорят за директна продажба против невисока сума. Обсъжда се обаче и опцията за отдаване чартърен със наложителна уговорка за откупуване. При втория вид обаче има една измама и това е фактът, че договорът на Депай изтича идващото лято. Затова каталунците първо би трябвало да го убедят да преподпише до 2024 година, след което може да го пуснат чартърен в Юве с уговорка за откупуване на стойност 20 милиона евро.

И до момента в който Барса и Юве водят интензивни договаряния за нидерландеца, още няколко клуба наблюдават от близко обстановката и са подготвени да се намесят в борбата за подписа му. Сред тях са Манчестър Юнайтед, Тотнъм, Нюкасъл, Лион и Пари Сен Жермен. За момента обаче Ювентус е с едни гърди пред съперниците си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР