28-годишната Цвета Таскова, която предизвика вчера кървавата катастрофа на автомагистрала

...
28-годишната Цвета Таскова, която предизвика вчера кървавата катастрофа на автомагистрала
Коментари Харесай

Жената, предизвикала кървавото меле на Тракия вече има досие в КАТ! Ето защо...

28-годишната Цвета Таскова, която провокира през вчерашния ден кървавата злополука на автомагистрала "Тракия ", към този момент има досие в КАТ. Младата жена има шофьорска брошура от 2010 година Но през 2016 година е хваната зад кормилото след използването на алкохол.

Книжката й е отнета, само че след приключване на наказването шофьорските й права са възобновени. Това разкри пред Нова телевизия Миролюба Бенатова.

Цвета Таскова е арестувана за 24 часа. Кръвните й проби за алкохол и опиати са негативни.

Пред Нова телевизия 33-годишният водач на злощастния рейс на компания "Юнион Ивкони " съобщи, че Таскова блъснала странично рейса, в резултат на което той се преобърнал.

"Търсех кой е водачът на другия автомобил. Каза момичето, че тя е водачът. Говорихме, тя беше в потрес, както и аз. Плачеше и споделяше: "Аз съм отговорна, аз ви ударих”. Младо момиче, не знам, няма драскотина. Тръгнала да ме изпреварва, чула звук в предна лява гума и се обърнала да понижи касетофона, с цел да чуе шума. В този миг се удря в рейса. Това сподели пред мен и още двама полицаи”, описа водачът.

„ Не съм се движил с повече от 95 километра. Каквото можах го направих. Чувствам се отговорен, тъй като аз ги возех тези хора. Чувствам се отговорен, тъй като не можах да ги спася”, сподели той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР