28-годишна жена е задържана след гонка с полицията, при която

...
28-годишна жена е задържана след гонка с полицията, при която
Коментари Харесай

Пияна жена без книжка открадна кола и се вряза в патрулка 


28-годишна жена е арестувана след гонка с полицията, при която се е врязала в патрулен автомобил на КАТ в Плевен. Оказало се, че дамата е пияна, няма шофьорска брошура и е откраднала колата, с която преди да бъде арестувана, се блъснала в други два автомобила.

От прокуратурата оповестиха, че тя е осъждана, а в този момент е привлечена като обвинена за три закононарушения.

Инцидентът е станал през вчерашния ден сутринта, когато дамата отмъкнала автомобил, който почнала да ръководи в плевенския квартал „ Сторгозия “. По пътя предизвикала две катастрофи с материални вреди по две коли, само че не спряла. След сигнал в полицията, униформените я локализирали и пробвали да я спрат. Жената обаче не се подчинила на светлинните и звукови сигнали на служителите на реда и почнало гонене, в което се присъединили три патрулни автомобила.

Един от тях препречил пътя на придвижването на дамата, само че тя още веднъж не спряла. „ Допускайки, че е допустимо да аргументи телесна щета или гибел на другиго, тя се врязала в патрулния лек автомобил, застанал на пътя ѝ, в който били чиновници на Второ РУ-Плевен. От произшествието са настъпили материални вреди по колите, а на служителите на реда са породени леки телесни повреди “, показват от държавното обвиняване.

Нарушителката е тествана за алкохол и дрегерът е отчел централизация от 3, 77 промила. Тя е арестувана за 72 часа, като прокуратурата ще изиска от съда в Плевен непрекъснат арест. lex.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР