28-годишен мъж е починал след като е бил наръган с

...
28-годишен мъж е починал след като е бил наръган с
Коментари Харесай

Смразяващи кръвта подробности от МВР за касапницата в Шумен

28-годишен мъж е умрял откакто е бил наръган с нож при сдърпване сред няколко мъже. Това оповестиха от пресцентъра на ОДМВР-Шумен.

Днес в 16.36 часа посредством телефон 112 в оперативната дежурна част на ОДМВР-Шумен е получен сигнал, че в региона на площад " Гривица " в град Шумен е зародило сдърпване сред няколко мъже. На място е изпратен екип на районно управление (на МВР) Шумен. Впоследствие е получена информация, че мъж, който е бил участник в случая е засегнат с нож в региона на гърдите.

Откаран е от екип на ЦСМП Шумен в МБАЛ Шумен, където по-късно е умрял. По първични данни е зародило сдърпване сред двама братя надлежно на 28 и 32 години от град Шумен и 36-годишен мъж с непрекъснат адрес в град Поморие.

По първични сведения 36-годишният мъж е наранил с ножа си в региона на гърдите 28-годишния мъж. 36-годишният мъж и 32-годишният мъж са арестувани на съображение член 72, ал.1 от ЗМВР за период до 24 часа. Извършва се оглед. Започнато е досъдебно произвеждане. Работата по случая продължава под надзора на прокурор от Окръжна прокуратура Шумен.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР