27 лица са задържани в резултат на проведената в Бургаски

...
27 лица са задържани в резултат на проведената в Бургаски
Коментари Харесай

27 души са задържани в Бургаско при акция Купен вот

27 лица са арестувани вследствие на извършената в Бургаски район профилирана полицейска интервенция по противопоставяне на стандартната престъпност, миграционния напън и предварителна защита на закононарушенията, свързани с политическите права на жителите. Образувани са 12 бързи производства и пет досъдебни производства.

Служителите от сектор „ Победа ” при Първо Районно ръководство - Бургас са задържали три лица - две за владеене на опиати, а в третото са открити бележници с персонални данни на лица, получавали заеми и артикули на версия. Служителите от Четвърто Районно ръководство - Бургас са задържали четирима - трима от тях, съпричастни към владение на наркотични субстанции  (метамфетамин и марихуана) и един  - разгласен за търсене за покачване на обвиняване, оповестява Нова телевизия. 

Проверени са 877 МПС и 1314 лица, като са открити 16 лица, оповестени за търсене. Извършени са инспекции и на над 10 адреса и 192 търговски обекти, заложни къщи, пунктове за черни и цветни метали, питейни и увеселителни заведения и други места.

В инспекциите се включиха чиновници на „ Охранителна полиция ”, „ Пътна полиция ”, „ Икономическа и престъпна ”, както и екипи на бургаската жандармерия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР