27-годишната внучка на кралица Елизабет Втора ще мине под венчило.

...
27-годишната внучка на кралица Елизабет Втора ще мине под венчило.
Коментари Харесай

Нов годеж в кралското семейство: Принцеса се сгоди за бивш сервитьор

27-годишната внучка на кралица Елизабет Втора ще мине под венчило. Битанската принцеса Юджини, която е осма подред за заместничество на престола, се е сгодила за дългогодишния си другар Джак Бруксбанк.
Принцесата е по-малката щерка на принц Андрю - втория наследник на кралицата и някогашната му брачна половинка Сара Фъргюсън. Годеникът й Джак Бруксбънк е някогашен сервитьор. Като млад той напуснал университета, с цел да се занимава със сервиране в заведения в Лондон. Решение, което се оказва вярно. В момента Джак е шеф на влиятелния нощен клуб „ Махики “ в лондонския квартал „ Мейфеър “.
Предците на 31-годишния Джак става известно не са инцидентни хора от простолюдието. Внимателното изследване на историята на семейството му, каквото се прави преди всеки годеж с член на кралското семейство, демонстрира, че негов родственик е бил шеф на Банката на Англия през XVIII век, както и далечна връзка с краля на Шотландия Джеймс II, живял през XV век.
От известието на двореца излиза наяве, че Нейно кралско височество и 31-годишният й фаворит са се сгодили в Никарагуа по-рано през този месец. А сватбата на двойката, срещнала се през 2010 година, в ски курорта Вербие, Швейцария, ще бъде проведена през есента в параклиса "Сейнт Джордж " в замъка Уиндзор.
На същото място, само че през май, ще се оженят принц Хари и Меган Маркъл. След брака си с Бруксбанк принцеса Юджини ще резервира купата си и ще има опцията да одобри презимето на брачна половинка си, който е клубен управител.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР