27-годишната Светлана Билялова е една от най-сексапилните сензации в Instagram.

...
27-годишната Светлана Билялова е една от най-сексапилните сензации в Instagram.
Коментари Харесай

Момичето от Русия, което разпали мъжките фантазии в Instagram

27-годишната Светлана Билялова е една от най-сексапилните сензации в Instagram. Тя е рускиня, само че славата я изпраща в Лос Анжелис, Калифорния, където живее през днешния ден.              

A post shared by (@svetabily) on Dec 12, 2018 at 6:11am PST

Тя натрупа известност със занимателните скечове и селфита , които качва в профила си. Само за няколко месеца тя попада в топа на най-популярните рускини в Instagram.

Днес тя е модел , който употребява известността си, с цел да окуражи младежите да упражняват, да се хранят здравословно и да живеят интензивно. Тя има над 6 000 000 почитатели в Instagram, а приходите и за 2018 година са изчислени на над 1 млн. $.

Светлана не постоянно е била положително момиче Тя е известна и с провокативните фотоси и видеа, които качва. Покрай фотографията на яйце, която измести върха на Кайли Дженър за най-харесван пост в Instagram, моделът не остана по-назад. Тя качи фотография, с която събра погледите на почитателите си.
               

A post shared by (@svetabily) on Jan 15, 2019 at 7:26am PST

През януари 2017 Светлана се появи в новинарски издания с изявлението, че е направила изобретение. Според нея най-хубавият метод да схванеш дали женските гърди са същински или от силикон е посредством...фенерчето на телефона.-->

Самата тя отхвърля да има каквито и да е усъвършенствания, макар че фотосите в Instagram приказват друго. Докторите добре са си свършили работата.
               

A post shared by (@svetabily) on Jan 15, 2018 at 7:37am PST

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР