27-годишната Мария Тереза от Норвегия търси баща си, когото не

...
27-годишната Мария Тереза от Норвегия търси баща си, когото не
Коментари Харесай

27-годишната Мария Тереза от Норвегия търси баща си: Майката на момичето забременяла от българин, докато била на почивка в „Златни пясъци”

27-годишната Мария Тереза от Норвегия търси татко си, който не познава и в никакъв случай не е виждала. Знае единствено, че през 1991 година майката й е била на отмора в България и тук се е срещнала с татко й, само че след ваканцията в никакъв случай повече не го е виждала. Сега момичето го търси с апел в обществените мрежи, оповестява Нова тв.
„ Здравейте, споделям се Мария Тереза. На 27 години съм, от Норвегия. Търся татко си. Искам да открия татко си, тъй като откогато бях дребна всички имаха татковци, а аз не. През целия ми живот съм имала възприятието, че съм половин човек “, признава Мария.
През май 1991 година Лизабет, майката на Мария, идва на отмора с другари в „ Златни пясъци ”. Отсядат в хотел „ Ерма ”. Една вечер отиват в бар „ Червеният рог ”.

„ Тя се срещнала с мъж, който се показал като Ник, с кафява коса, сини очи, носел е шапка и дънково яке. Казал е на майка ми, че има среща с другари и след това ще се върне при нея ”, споделя Мария Тереза.
Мъжът на име Ник не владеел добре британски, показал се за италианец, който работи в „ Златни пясъци ”.
На идващия ден се разбрали да се видят пред хотел „ Родина ”, само че той по този начин и не се появил. Шест седмици по-късно Лизабет схваща, че е бременна с Мария Тереза.
„ Опитвам се да намеря татко си. Той не знае, че аз живея. Не знам нищо за него, тогава е бил на към 26-27 години, в този момент би трябвало да е на към 53 ”, споделя Мария Тереза. Тя схваща историята на своите родители когато е едвам на 10.

„ Направих си няколко ДНК-тестове, съгласно които съм на половина българка ”, споделя момичето.
Този юли Мария идва в България, с цел да се върне на мястото, където в миналото са се срещнали майка й и татко й. Майката на Мария Тереза пази фотоси от вечерта, в която е срещнала Ник. Потребител в обществената мрежа разпознава един от хората на тях, за жал мъжът е умрял от дълго време. Мария се надява, в случай че татко й гледа този репортаж, да се свърже с нея.
Дали ориста ще бъде благосклонна към младата жена и срещата с татко й ще се реализира, остава да гадаем.
Инфо: лупа

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР