27-годишната красавица Дениз Хайрула е една от дамите, които се

...
27-годишната красавица Дениз Хайрула е една от дамите, които се
Коментари Харесай

Красавица от Ергенът: Не съм щастлива, искам да се влюбя лудо

27-годишната хубавица Дениз Хайрула е една от дамите, които се потопиха в сантименталното премеждие „ Ергенът “. Пред камерата в първия епизод на риалитито тя се изповяда за най-голямата й обич.

" Мъжът, който си представям до мен, е висок, интелигентен, занимателен, забавен. Да има какво да науча от него. Да обича да пътува, защото аз доста обичам да пътувам. Да имаме общи ползи. Да е целенасочен, грижлив, добър. Не считам, че желая прекомерно доста, тъй като знам, че всички тези неща съществуват. Вече съм срещала подобен мъж.

Преживях огромната обич с един прелестен мъж, който бе много по-възрастен от мен. Това беше най-хубавата връзка в живота ми и най-голямата ми обич. В него открих всичко, което една жена търси в един мъж – обич, поддръжка, грижи. Той беше толкоз забавен и занимателен. Не бях с него за пари. Не желая да се извинявам пред някого, аз си го знам за себе си. Връзката ни публично завърши поради друга жена или по-скоро дами, само че останахме доста положителни другари. Бяхме в прелестни връзки до края ", описа Дениз

" В момента не съм щастлива. Чувствам се самотна и неудовлетворена от това, което се случва в моя свят. Искам да срещна принца и да се влюбя бясно ", добави хубавицата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР