27-годишната Ивелина Димитрова от с. Тръстеник се нуждае от нашата

...
27-годишната Ивелина Димитрова от с. Тръстеник се нуждае от нашата
Коментари Харесай

Страшна катастрофа преобръща живота на това младо момиче наопаки и го приковава към инвалиден стол

27-годишната Ивелина Димитрова от с. Тръстеник се нуждае от нашата поддръжка, с цел да живее и да върнем усмивката на лицейто й. Младата жена към този момент десета година е в инвалидна количка поради тежка злополука.

Клиника в Кипър дава вяра на Ивелина, че здравословното й положение може да се усъвършенства, само че би трябвало да се оперира, а за това са нужни 65000 евро.

" Моля Ви,помогнете ми за събирането на сумата за моето по този начин жадувано лекуване. Помогнете ми, тъй като аз желая да пребивавам, желая да съм пълностоен човек като Вас. Имам фантазии, които желая да осъществя ". С тези думи се обърна към Марица.бг 27-годишната жена.

Ивелина е родена в Русе през 1989 година На 18-годишна възраст претърпяла тежка злополука на пътя Бургас- Созопол. Шофьорът на лекия автомобил, в който аз се вози, умрял на място, а аз към този момент 10 десета година Ивелина е в инвалидна количка, борейки се за своя живот. Травмите от злополуката по тялото й били десетки, само че най-голямата била на гръбначния й дирек и останала парализирана от гърдите надолу.

" ТХ-6 и ТХ-7 бяха счупени, направиха ми интервенция в бургаската болница, само че се подиграха с живота ми, като ми сложиха подправени импланти в гръбначния ми дирек, които след 2 години се наложи оперативно да се отстранят от тялото ми, защото организмът ми не ги приемаше. Извървях доста дълъг и тежък път на ограничения и болки, с цел да открия, че има решение за моя проблем. За жал лекарите в България, на които аз попадах през тези 10 години, не бяха това, което на мен ми се искаше. Не подсигуряваха и не се заемаха даже да опитат някакво лекуване върху мен, нито ме насочваха към други експерти, само че аз не стопирах да диря способи, с цел да намеря верния път по който да поема. И в този момент откакто открих клиника, която желае да ми направи интервенция, аз нямам пари, с цел да се церя. Става дума за 65000 Euro в клиниката AIMIS в Кипър. Там също не дават гаранция лекарите, че моето здравословно положение ще се усъвършенства фрапантно, но… Искам просто да опитам, тъй като знам, че тялото ми е мощно и ще се оправи с всичко, споделя Ивелина.

Ивелина има потребност от всички нас, да й подадем ръка!



В случай,че някой желае да помогне на фамилията на Ивелина е открита банкова сметка в лв. в банка ДСК с титуляр Ивелина Руменова Димитрова - BG66STSA93000023272015.

Дарителската сметка,открита на името на Ивелина в Postbank е BG18BPBI88981030007946.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР