27-годишен варненец нанесе сериозни повреди на платформа за инвалиди, монтирана

...
27-годишен варненец нанесе сериозни повреди на платформа за инвалиди, монтирана
Коментари Харесай

Варненец изтъргна кабелите на платформа за инвалиди, защото се дразнел

27-годишен варненец нанесе съществени повреди на платформа за инвалиди, инсталирана в подлеза на спирка " Явор ". Пред съда той призна виновността си за стореното.  
Престъплението е осъществено от подсъдимия след среднощ на 16 октомври 2021 година Под въздействие на използван алкохол и подразнен от мощния звук, издаван от инсталираната в подлеза платформа, подсъдимият опитал да я изключи, на откакто не съумял - почнал да удря контролния й панел с намерена наоколо железна тръба. В резултат на дейностите му били счупени капаци, скъсани кабели, повреден контролния панел и други елементи от съоръжението, оповестяват от пресцентъра на Районния съд във Варна.

Очевидец на протичащото се алармирал преминаващ полицейски патрул и причинителят бил арестуван край подлеза. Повредите по платформата, благосъстоятелност на община Варна, са в общ размер на около 2400 лв..
Нанесените материални вреди все още са възобновени. По силата на одобрено в правосъдна зала съглашение, на 27-годишния обвиняем бе наложено наказване от 10 месеца пробация, при честота два пъти седмично на регистрацията по сегашен адрес, както и осъществяване на задължителни срещи с пробационни чиновници, също за период от 10 месеца. 

Съдебният акт е финален и влиза в действие незабавно.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР