27-годишен мъртво пиян мъж е бил арестуван във френския град

...
27-годишен мъртво пиян мъж е бил арестуван във френския град
Коментари Харесай

Футболист бе арестуван след обвинение, че публично е изнасилил млада жена

 27-годишен мъртво пийнал мъж е бил задържан във френския град Нанси, откакто изнасилил млада жена на един от градските площади. Виновникът е прочут в града, защото е титулярен вратар на локалния тим Нанси, играещ във френската втора дивизия.

В неделя рано сутринта Батист Валет срещнал 18-годишно момиче и нейна другарка в една от нощните заведения в града. Докато другата жена си говорела с други гости, вратарят извел тийнейджърката на открито и почнал да я целува. Това станало със единодушието на момичето, само че по-късно той принудително направил полов акт с нея.

Инцидентът е станал на един от градските площади в 2:00 часа през нощта. След това 18-годишната се обадила на собствен другар и споделила, че е изнасилена. Той от своя страна повикал полицията.

Валет бил задържан, само че поради мощното си алкохолно замайване не е съумял да даде показания. След като трезвен, вратарят извикал адвокатка от Париж. В нейно наличие и пред своята брачна половинка той признал, че е имал полови връзки с младата жена, само че това било по взаимно единодушие.

Жертвата и нейната другарка са съобщили в своите показания, че не са знаели кой е мъжът. Батист Валет не се е показал като футболист, а като финансист. Футболистът е бил освободен под гаранция. Футболният клуб Нанси излезе с публично известие, в което показва вярата си във френската правосъдна система и ще спомага на проверяващите органи.

Батист Валет е роден на 1 септември 1992 година От това лято е част от Нанси, а преди този момент в продължение на две години е част от Ним. Между 2015 и 2017 година състезател на белгийския Екселсиор Виртон. Валет е някогашен френски национал по плажен футбол и с представителния отбор на " петлите “ взе участие на Европейската лига по плажен футбол през 2013 г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР