27-годишен мъж е задържан за притежание на наркотични вещества, побой

...
27-годишен мъж е задържан за притежание на наркотични вещества, побой
Коментари Харесай

Задържаха мъж за притежание на наркотици, побой и грабеж на свой колега

27-годишен мъж е арестуван за владеене на наркотични субстанции, побой и обир на собствен сътрудник, оповестиха от ОД на МВР-Бургас.

На 23 август в Районно ръководство – Несебър е получено известие от 52-годишен мъж от с. Главница, обл. Пазарджик за това, че на територията на хотел в Свети влас, където работи, е ударен с железен кол в региона на главата от собствен сътрудник, като му е отнета сумата от 880 лв..

В резултат на бързите полицейски дейности е арестуван причинителя на грабежа – това е престъпно проявения И.Ш., 27-годишен от Нова Загора, в който е открит плик с 96 таблетки амфетамин.

Пострадалият е откаран до УМБАЛ - Бургас, където след обзор по лично предпочитание е освободен за домашно лекуване. И.Ш. предал с протокол за непринудено предаване сумата от 110 лв., част от ограбената парична сума. При осъществения оглед на местопроизшествието е открит и металния кол, с който е осъществено действието.

27-годишният мъж от Нова Загора е арестуван за период от 24 часа. За притежаването нанаркотици е формирано бързо полицейско произвеждане, а за осъществения обир – досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР