2699 броя контрабандни части за боеприпаси - гилзи, проектили и

...
2699 броя контрабандни части за боеприпаси - гилзи, проектили и
Коментари Харесай

Митничари откриха 2699 контрабандни части за боеприпаси

2699 броя контрабандни елементи за муниции - гилзи, проектили и преса за патрони, откриха митнически чиновници в чекирания багаж на иранец на Летище Варна, оповестиха от Агенция " Митници ".

Задържаните артикули не са под специфичен надзор според Закона за оръжията, боеприпасите и взривните субстанции, само че заради комерсиалното си количество те за конфискувани. Предприети са дейности по формиране на административнонаказателно произвеждане по реда на Закона за митниците.

Чужденецът е пътувал като екскурзиант с под наем полет за Иран на 15 септември. На Митническия пункт на варненското летище той е минал през " зелен кулоар " без да заявява нищо. Заедно със чиновници от отдел " Сигурност " на летището и гранични служители на реда, митническите инспектори правят щателна инспекция на чекирания багаж на пасажера. Открити са преса за снарядяване на патрони, 98 гилзи за нарезно оръжие и 2600 броя проектили в разнообразни калибри. Те са били укрити на разнообразни места - в кухините на плажни чадъри, в ютия, в железни пръчки и в консервни кутии, допълниха от Агенция " Митници ".

Чужденецът е пътувал като екскурзиант с под наем полет за Иран на 15 септември. На Митническия пункт на варненското летище той е минал през " зелен кулоар " без да заявява нищо. Заедно със чиновници от отдел " Сигурност " на летището и гранични служители на реда, митническите инспектори правят щателна инспекция на чекирания багаж на пасажера.

Открити са преса за снарядяване на патрони, 98 гилзи за нарезно оръжие и 2600 броя проектили в разнообразни калибри. Те са били укрити на разнообразни места - в кухините на плажни чадъри, в ютия, в железни пръчки и в консервни кутии, допълниха от Агенция " Митници ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР