2699 броя контрабандни части за боеприпаси - гилзи, проектили и

...
2699 броя контрабандни части за боеприпаси - гилзи, проектили и
Коментари Харесай

Митничари откриха 2699 контрабандни части за боеприпаси в багажа на иранец

2699 броя контрабандни елементи за муниции - гилзи, проектили и преса за патрони, откриха митнически чиновници в чекирания багаж на иранец на Летище Варна, оповестиха от Агенция " Митници ".
Още по темата
Задържаните артикули не са под специфичен надзор според Закона за оръжията, боеприпасите и взривните субстанции, само че заради комерсиалното си количество те за конфискувани. Предприети са дейности по формиране на административнонаказателно произвеждане по реда на Закона за митниците.

 Общата численост на контрабандните елементи за муниции е 2699.
Общата численост на контрабандните елементи за муниции е 2699.
Снимки: Агенция " Митници "

Чужденецът е пътувал като екскурзиант с под наем полет за Иран на 15 септември. На Митническия пункт на варненското летище той е минал през " зелен кулоар " без да заявява нищо. Заедно със чиновници от отдел " Сигурност " на летището и гранични служители на реда, митническите инспектори правят щателна инспекция на чекирания багаж на пасажера.

Открити са преса за снарядяване на патрони, 98 гилзи за нарезно оръжие и 2600 броя проектили в разнообразни калибри. Те са били укрити на разнообразни места - в кухините на плажни чадъри, в ютия, в железни пръчки и в консервни кутии, допълниха от Агенция " Митници ".

 Чужденецът минал
Чужденецът минал " зеления кулоар " без да заявява какво носи на Летище Варна.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР