26 Март 2020 година се оказва ключова за ръста на

...
26 Март 2020 година се оказва ключова за ръста на
Коментари Харесай

Huawei с над 700% годишен ръст на доставките на лаптопи в Централна, Източна и Северна Европа

26 Март
2020 година се оказва основна за растежа на PC бранша, а в него Huawei регистрира растеж от 715.69% на годишна база в района на Централна и Източна Европа и Скандинавските страни. От компанията означават, че резултат се дължи на 5 години развиване в PC бранша, през които се основава и утвърждава марката Matebook. От лятото на 2020 мобилните компютри с тази марка са налични и на българския пазар със своите представители Matebook X Pro, Matebook 13, Matebook D14 и Matebook D15.

" Изминалите пет години са изпълнени с голям брой огромни и дребни триумфи, както и с голям брой провокации, които ни подтикнаха да търсим решения за всички вероятни сюжети. Изключително задоволени сме от това, че преодоляхме границата сред преносимия компютър и смарт телефона и предоставихме благоприятни условия, които посрещат и даже надхвълят упованията на потребителите. Пет години в PC промишлеността е специфичен миг за нас и продължаваме напред със серията MateBook ", разяснява Джони Лиу, Директор на PC дивизията на Huawei за района на Централна, Източна и Северна Европа.

По данни на Canalys, международният пазар на компютри ще нарастне с 8% през 2021 година, като движещата мощ на този растеж остават преносимите компютри. Развитието на Huawei и серията Matebook е доказателство за тази наклонност. Компанията отбелязва своята пета годишнина на този пазар с интегрирани мобилни технологии и интелигентно взаимоотношение сред другите устройства.

Иновациите в серията включват първия свръхлек преносим компютър на Huawei, FullView екраните, OneHop функционалността за пряк безжичен трансфер на наличие от смарт телефона към преносимия компютър, което улеснява неимоверно прехвърлянето на огромни файлове с висококачествени фотоси и видеа, и Multi-screen Collaboration - функционалност, с която смарт телефонът и преносимият компютър работят като едно цяло и потребителите могат да употребяват по-удобния за тях екран, камера, представители и т. н. в голям брой приложения. Всички тези функционалности са създадени като отговор на действителни потребности на потребителите, които от ден на ден употребяват всички свои устройства за отдалечена работа, образование, професионални приложения и висококачествени развлекателни канали.

Продуктите от серията Huawei MateBook са основен съставен елемент от смарт екосистемата за всички сюжети, която е съществена ос в развиването на Huawei. Според компанията, след 5 години в PC сектора, Huawei остава един от иноваторите в него и всяка нова продуктова премиера е доказателство за това.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР