26-ият военномедицински екип, ръководен от лейтенант д-р Венцислав Димов, се

...
26-ият военномедицински екип, ръководен от лейтенант д-р Венцислав Димов, се
Коментари Харесай

Още един екип на ВМА с награда за успешна мисия в Мали

 26-ият военномедицински екип, управителен от лейтенант доктор Венцислав Димов, се завърна вкъщи след сполучлива задача в Мали, оповестиха от пресслужбата на ВМА. Преди дни той съобщи " щафетата “ на първия напълно дамски екип военни медици, който в идващите 4 месеца ще подсигурява задачата на Европейския съюз за образование на силите за сигурност в малийската столица Бамако.

Радвам се, че се прибирате живи и здрави, макар че вие сте вторият наш екип, който се озовава в действителна COVID-ситуация. Така с изключение на главните ваши задания, вие бяхте натоварени и с имунизация на личния състав и идентифициране на болни от болестта, съобщи началника на ВМА генерал-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS, при посрещането на екипа.

Той акцентира, че противоположната връзка, която в България получаваме от щаба в Мали е за демонстриран висок професионализъм и извънредно висока оценка за работата на нашите екипи. Това е мотив за горделивост, защото вие сте следващият контингент с отлична препоръка, за което ви благодаря. Доказахте, че екипната работа е в основата на триумфа, сподели още началникът на ВМА.

От своя страна военните медици споделиха, че сполучливо са преодолели компликациите в процеса на работа и са подготвени за нови ппредизвикателства с едно само изискване – да бъдат в същия екип.  

И за този екип са планувани оценки от министъра на защитата за високите достижения в службата, осъществяване на служебните отговорности в комплицирана конюнктура и за проявения висок професионализъм, отговорност и издръжливост.

 

 

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР