26-годишният Викторио, който се сдоби с три обвинения за убийството

...
26-годишният Викторио, който се сдоби с три обвинения за убийството
Коментари Харесай

Смразяващи кръвта разкрития: Викторио планирал убийствата четири дни!

26-годишният Викторио, който се снабди с три обвинявания за убийството на приятелката си Дарина Министерска, едногодишното си дете - Никол и похищение на таксиметров водач, направил тежките закононарушения след близо три дни обмисляне. Това стана ясно в правосъдната зала по време на съвещанието за мярката му за неотклонение. Изводът за обмисляне идва от обстоятелството, че четири дни по-рано той е оставил предсмъртно писмо на родителите си, с които се сбогува, пише в. Монитор.

Викторио обаче не подхванал нищо, а даже опитал да се сдобри с Дарина, с която по същото време се разделили. Причината съгласно него била, че 23-годишното момиче не се грижело добре за дребната Никол. Това призна самият той в последните си думи пред съда, който заседаваше по мярката му за неотклонение.

Видимо интелигентният млад мъж, който се появи с превръзка на главата поради опита му за самоубийство, описа последните няколко дни от живота си пред магистратите. Показанията му бяха идеално изпипани и изпълнени с полицейска терминология и детайлности. Викторио изясни обстойно за всичките си разногласия с към този момент починалата Дарина. Оплака се, че не един път е бил гонен от фамилното им жилище в " Надежда ". След всеки спор Дарина обяснявала, че при нея ще пристигна " един другар, с цел да не е сама ". По думите на Викторио това не го дразнело. По-скоро се тормозил, че Дарина не се грижи добре за Никол. Не му казвала по кое време е яла, акала и дали е спала.

Проблем се явявали и сметките, които младият мъж плащал самичък. Последният им скандал избухнал точно поради това. Дарина желала да му върне устройствата за банкет на интернет. Викторио обаче нямало по какъв начин да се чува и вижда щерка си онлайн.

" Аз повече не желая да те виждам. Няма да виждаш и детето, с изключение на по метода, по който съдът дефинира ", били последните думи на Дарина. Тя отскубнала детето от ръцете на Викторио, след което той я прострелял два пъти.

" Аз не съм подобен човек. Не може да ми дърпа детето от ръцете ", отговори Викторио. На въпрос от съда дали е употребявал револвера си той отговори хитро, че не си спомня нищо. Само допусна, че може да е атакуван, предизвикан или заплашен, че може да изгуби най-ценното си нещо в живота.

На въпрос дали съжалява за нещо Викторио отговори - Съжалявам за всичко, само че считам, че по-добър татко от мен за Никол няма да има в никакъв случай.

Младият мъж пожела да излезе от ареста, защото се чувствал зле, а и му се налагало да вади хлебарки от главата си. Освен това считал, че единствено майка му и татко му могат да го схванат.

След малко заседание обаче съдът реши, че Викторио би трябвало да остане зад решетките, до момента в който тече делото против него.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР