26-годишната полицайка Йоана Петрова, която стана известна като най-красивата униформена

...
26-годишната полицайка Йоана Петрова, която стана известна като най-красивата униформена
Коментари Харесай

Най-красивата полицайка в Северозапада изненада с тази новина СНИМКИ

26-годишната полицайка Йоана Петрова, която стана известна като най-красивата униформена служителка на реда във Врачанския регион, подвигна женитба преди месец, а към този момент е на път да стане и майка, написа Bulnews.

Хубавата дама, която до неотдавна бореше престъпността във Враца, се омъжи за своя дълготраен обичан Мартин на скромна гала в София, а преди ден извести, че чака най-съкровеното и значимо събитие в живота си.


"Няколко пъти стартирам да пиша текст под фотографията и трия всичко написано. Наистина страстите, които изпитваме сега, са неописуеми. Смесица сред безгранично благополучие, обич, очакване, духовно израстване и гъделичкане в корема.

С неспокойствие чакаме да изминат и останалите 18 седмици, с цел да прегърнем нашето бебче, плод на нестихващата ни обич. Защото... смисълът на живота се състои точно в основаването на живот. Благодаря, че ви имам! ", откровена е хубавицата в мрежата и показа сантиментален кадър със фотография от видеозон.


Щастливите моменти не стопират да валят за Петрова, която в края на ноември се врече във честност на колегата си и показа сантиментални фрагменти от сватбата им. Влюбената двойка са същински пътешественици и не стопират да пътуват, само че евентуално появяването на новия член на фамилията ще приключи за малко обикалянето по света.

Петрова, която над 4 години работи в Икономическа полиция във Враца, е същински фен на екскурзиите и даже поддържа личен блог за пътешествия, където разкрива препоръки и усещания за посетените от нея дестинации.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР