26-годишната Бела Сън сподели, че когато напуснала маникюрния салон, единият

...
26-годишната Бела Сън сподели, че когато напуснала маникюрния салон, единият
Коментари Харесай

След маникюр жена се сдоби с мехури по пръстите и гной под ноктите

26-годишната Бела Сън показа, че когато напуснала маникюрния салон, единият ѝ продължен нокът паднал и върховете на пръстите й почнали да сърбят.

26-годишната Бела Сън се оплака от тежка алергична реакция след маникюр, заяви Asia One. Тя показа, че когато напуснала маникюрния салон, единият ѝ продължен нокът паднал и върховете на пръстите й почнали да сърбят. Седмица по-късно сърбежът се засилил, а пръстите се подули.

Бела Сън махнала гел лака от ноктите си с вярата, че ситуацията ще оправи. По пръстите й обаче се появили мехури, а под ноктите й се образувала гной.

Жената показа случката в обществената мрежа TikTok. Оказва се, че има контактен дерматит, остро или хронично инфектиране на кожата, породено от пряк контакт с провокиращ химикал. Тя добави, че й е било мъчно да се къпе и да допира нещата.

В мненията под обявата няколко консуматори споделиха, че са се сблъскали със същия проблем, откакто са посетили салон за маникюр. Други й дадоха препоръки по какъв начин да се грижи за кожата си, като да вземем за пример да не употребява прекалено много стероидни мехлеми.

По-рано беше обявено за 14-годишната Сади Тесмер от Съединени американски щати, която показа тъгите си поради алергията към вода, пот и сълзи.

Момичето страда от аквагенна уртикария, автоимунно заболяване, при което се появява алена сърбяща уртикария по кожата на човек след контакт с течности.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР