26-годишната австралийка беше наречена най-сексуално активната жена на континента“. Тя

...
26-годишната австралийка беше наречена най-сексуално активната жена на континента“. Тя
Коментари Харесай

Жената, която преспа с 300 души за една година, но отказва да се гушка в леглото

26-годишната австралийка беше наречена " най-сексуално дейната жена на континента “. Тя направи самопризнание, че е правила секс с 300 души за една година, предава " Дейли Мейл ".

Ани Найт е модел в OnlyFans и разгласява съдържание за възрастни в известната платформа.

Ани се появи в Шоуто на Кайл и Джаки О предходната седмица, с цел да показа за своите лудории, както и да се похвали, че е преспала с 300 мъже и дами в границите на една година.

Ани признава, че си е легнала с пет разнообразни мъж за един ден, обяснявайки, че ги намира в приложения за запознанства, както и че има лист от " постоянни “, с които лудува.

" Сексът ме кара да се усещам добре. Готова съм на всичко и обичам да опитвам.

Тя споделя, че също по този начин не може да изчака срещата с даден мъж да завърши и още в ресторанта се отдават на интимни преживявания - най-често това се е случвал в тоалетната. Ани с горделивост споделя, че се е случвало да го прави и под масата в ресторанта, в който се хранят.

" Бяхме завършили с вечерята и стана време за десерт “, споделя тя.

Въпреки половата си мощност, има едно нещо, което Ани не понася: гушкането.

" Някои от мъжете се пробват, само че аз не го обичам. Гушкането след секс е нещо, което определено избягвам “, споделя тя твърдо.

 

Коментарите на Найт в подкаста провокираха негативна противоположна връзка от слушатели. Участието й бе определено като неуместно за младата публика. 

" Аз съм за овластяването на дамите и дамите би трябвало да се любуват на секса, само че не за сметка на вашето достолепие и известност “, споделя слушател на предаването.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР