2500 евро за място във VIP ложа за лекцията на

...
2500 евро за място във VIP ложа за лекцията на
Коментари Харесай

2500 евро за селфи с Обама

2500 евро за място във VIP ложа за лекцията на Барак Обама и селфи с него – толкоз костваха най-скъпите билети за изявата на някогашния президент на Съединени американски щати в Берлин нощес. Обама приказва пред аудитория в „ Мерцедес Бенц Арена “ на тематика „ Утрешният ден и провокациите пред нас “.

" Безмилостната неотложност на сегашното изисква водачество както в никакъв случай до момента " и има потребност от " гласове, които ни дават кураж ", съобщи Обама по време на лекцията. „ Германците харесват в него това, което явно не намират в немската политика: оптимизъм, непрестореност, мощ на думите и комизъм “, съобщи някогашният немски дипломат във Вашингтон Петер Витиг.

По време на беседата си някогашният президент на Съединени американски щати предизвести за поляризацията на обществото и дезинформацията. „ Мисля, че това са едни от най-големите рискове за демокрацията “, сподели Обама. „ Някои младежи считат, че всичко, което виждат в Tiktok, е правилно. Но това не е по този начин “. На въпроса за климата той съобщи, че младежите не престават да му вдъхват убеденост. „ Това, което ми дава вяра, е идващото потомство ", сподели Обама. „ Докато пътувам по света, виждам, че това потомство младежи е интелигентно, идеалистично и новаторско. “ Голяма привилегия е, сподели той, да повлияем на този свят и да го създадем по-добро място. “А за по-възрастните хора тук моето обръщение е: не заставайте на пътя им. “
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР