25 водещи компании от Република Индия ще участват в 76-ото

...
25 водещи компании от Република Индия ще участват в 76-ото
Коментари Харесай

Силно индийско участие на Международния технически панаир

25 водещи компании от Република Индия ще вземат участие в 76-ото издание на Международния механически панаир в Пловдив. Те ще показват индустриални технологии, машини и уреди в Международен панаир Пловдив от 19 до 24 септември 2022 година

Сред тях са одобрени производители и търговци в стоманодобивната индустрия, минната и сондажна промишленост. Лидери в сектора ще покажат платформи и аксесоари за бетонопроизводство, шлифовъчна и фрезовъчна техника. Качествено съоръжение и аварийни елементи за селскостопанска и строителна техника ще показват одобрени компании от южноазиатската страна.

С богата експозиция се включват и производители на машини за полимерни произведения и компании, профилирани в производството на всевъзможен тип хартия. Автомобилостроенето и аерокосмическата промишленост ще бъдат показани от международно приети компании в региона на производството и доставките на високо точно обработени съставни елементи.

Традиционно положителните българо-индийски връзки са солидна база за разширение на икономическото съдействие и стокообмена сред стопанските субекти. Участието на толкоз авторитетни компании и компании от Индия в Международния механически панаир е оптимистичен знак за перспективно развиване на комерсиалните връзки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР