25-годишният неправоспособен Петър Здравков, който преди седмица блъсна фатално с

...
25-годишният неправоспособен Петър Здравков, който преди седмица блъсна фатално с
Коментари Харесай

Джигитът без книжка, затрил велосипедист, карал надрусан

25-годишният недееспособен Петър Здравков, който преди седмица блъсна съдбовно с колата си 39-годишния велосипедист Мартин Чикалов до Морската градина във Варна, е седнал надрусан зад кормилото. Това оповестиха от Апелативната прокуратура във Варна.

След случая Здравков заряза возилото си БМВ и избяга. Разследващите не съумяха да го открият на адреса му и го оповестиха за общодържавно търсене. Здравков се съобщи 20 часа по-късно и му бе направена проба за дрога.

Съдебно-химическата експертиза е открила, че в кръвта му е имало кокаин и канабис. С определение на Варненския областен съд в края на предходната седмица Здравков бе арестуван под стража. Той е упрекнат, че е предизвикал по несъобразителност гибелта на балетиста Мартин Чикалов, избягал е от местопроизшествието и е карал без брошура. На 18 септември арестантът може да апелира мярката си. От прокуратурата прибавиха, че показаното в правосъдната зала от отбраната уверение за промени в непрекъснатия адрес на младия мъж демонстрира, че същото е издадено на 11 септември в 14,05 ч, минути преди Петър да се съобщи.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР