25-годишният младеж е бил сред десетките задържани протестиращи, казаха те,

...
25-годишният младеж е бил сред десетките задържани протестиращи, казаха те,
Коментари Харесай

Звездата от Euphoria Хънтър Шафър е арестуван на пропалестински протест в Ню Йорк по време на телевизионно участие на Джо Байдън

25-годишният юноша е бил измежду десетките арестувани протестиращи, споделиха те, до момента в който президентът на Съединени американски щати Джо Байдън е снимал малкия екран си поява в Късна нощ със Сет Майерс.

Шафър беше сниман с черна тениска с надпис „ Прекратете огъня в този момент “, до момента в който беше ескортиран от постройката от полиция.

Други протестиращи носеха тениски с сходни лозунги, до момента в който скандират „ Нека Газа живее “, до момента в който кортежът на президента Байдън навлиза в региона, демонстрират фрагменти.

Шафер, който като доста протестиращи също носеше маска за лице, беше забелязан в един миг седнал на пода, до момента в който други издигнаха банер с надпис: „ Евреите на Байдън: Спрете въоръжаващия геноцид. “

Изображение: Демонстранти препълниха фоайето на Рокфелер Плаза 30. Снимка: Ройтерс

Еврейски глас за мир в Ню Йорк, уредниците на митинга, споделиха, че Шафер е участвала на демонстрацията и тя и други би трябвало да бъдат изправени пред съда идващия месец.

„ Хънтър беше задържан на митинга, дружно с още 50 души ", сподели група...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР