25-годишната полицайка от Разлог, която бе хваната с канабис, е

...
25-годишната полицайка от Разлог, която бе хваната с канабис, е
Коментари Харесай

Заловената с канабис полицайка в Разлог е дъщеря на пенсиониран служител от МВР

25-годишната полицайка от Разлог, която бе хваната с канабис, е щерка на дълготраен служител на реда, към този момент пенсионер, разбра наш кореспондент.
В събота, по време на профилирана полицейска интервенция, по сигнал, към 14 часа в региона на гр. Разлог е спрян за инспекция лек автомобил „ Фолксваген Голф “, ръководен от 25-годишна жена от града.
В багажника на автомобила, под аварийна гума органите на реда са разкрили пакет със суха тревиста маса, която след изработен полеви тест е реагирала позитивно на марихуана с тегло към 478 грама. За случая е известена способената прокуратура. Образувано е следствено дело по разказа на Окръжен следствен отдел-Благоевград. Младата жена е служител на реда в Столичното Седмо районно управление (на МВР) и при прекъсване за инспекция е посочила служебната си карта. Това обаче не я избавило и криминалистите създали обиск на колата. Оказало се, че багажникът не се отключва и, с цел да видят какво има вътре, се  наложило да смъкват задната седалка.
Прокуратурата е издала разпореждане за 72-часово задържане, като се чака да се внесе искане в съда за установяване на непрекъсната мярка. Засега обвиняването против нея е за държане на наркотично вещество. В хода на следствието ще се обяснява дали тя е знаела за канабиса в колата й, ревизира се и дали пакетът не е подложен там от различен човек, който също има достъп до автомобила.  След като е била спряна от сътрудниците си, тя се е обадила на мъжа си, който дошъл на мястото.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР