25-годишната моделка Вероника Райек твърди, че профилът й в инстаграм

...
25-годишната моделка Вероника Райек твърди, че профилът й в инстаграм
Коментари Харесай

Премахват профила на инстаграм звезда заради нейната прекалена красота

25-годишната моделка Вероника Райек твърди, че профилът й в инстаграм е бил неведнъж премахван, защото била " прекомерно " красива. Хората даже мислели, че тя не е автентичен човек, а софтуерен артикул, основан за облага.

Инфлуенсърката има над 1,2 милиона почитатели и споделя, че е била блокирана нееднократно, написа испанското издание 24 horas.

" Мислят си, че съм изкуствен интелект или неистина в обществените мрежи. Аз самата се назовавам извънземна, тъй като хората не имат вяра, че живея ", показа Вероника.

Според моделката фактът, че профилът й е изтриван, се дължи на дискриминация, изключително откакто блокирането се случва поради мотив като " прекомерно красива ".

Историята на Вероника стига и по-далеч. Тя отбелязва, че няма доста другари или познати, с които да си приказва. " Не мисля, че съм съвършена, само че хората се опасяват от мен и не желаят да поддържаме връзка. Това е неприятното. И хората го вършат по-лошо, тъй като съм хубава ", разкри още моделката. Заедно с това Райек показва, че получава доста " ужасни " персонални известия от хора, които считат, че фотосите й са резултат от съществено редактиране.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР