25-годишната Келси Търнър е арестувана в Стоктън, щата Калифорния, във

...
25-годишната Келси Търнър е арестувана в Стоктън, щата Калифорния, във
Коментари Харесай

Момиче на Плейбой замесено в мистериозно убийство

25-годишната Келси Търнър е задържана в Стоктън, щата Калифорния, във връзка със гибелта на 71-годишния Томас Бърчард. Той бил открит мъртъв в кола на междущатски път до Лас Вегас, оповестява " Дейли Стар “.  

Шофьор се натъкнал на колата, откакто забелязал, че предното стъкло е било ударено с камък. Бърчард умрял след удар с тъп предмет по главата. Арестуваната русокоска чака да бъде трансферирана в окръг Кларк, където се намира Градът на прегрешението. Тя е задържана от детективи от Лас Вегас и сътрудници на ФБР.  

Повече детайлности за убийството не се оповестяват. Келси се е снимала за италианския " Плейбой “ и за мъжката библия " Максим “. На Facebook страницата си тя има фотоси с доста звезди, измежду които и артистът Уилям Мейси. Страницата осведоми, че тя живее в Лас Вегас.  

Тялото на 71-годишният психолог Бърчард е открито в багажника на колата. Той живеел в Калифорния от 40 години. Междувременно тялото на 33-годишен мъж беше намерено 8 дни след намирането на Бърчард на същата права от пътя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР