25-годишна родна фермерка шашна журито на Звездите в нас с

...
25-годишна родна фермерка шашна журито на Звездите в нас с
Коментари Харесай

Фермерка от село Бобораци смая с имитация на Адел

25-годишна родна фермерка шашна журито на " Звездите в нас " с съвършена реплика на певицата Адел .

Анджелка Бехнам е на 25 години и живее в село Бобораци със фамилията си. Сама признава, че всекидневието й минава в развъждане на дребната й щерка и фермерство из градината. " Цяло лято съм поливала доматите, че да станат такива ", описа Анжелка, размахвайки голям маркуч из градината.
 
 Звездите в нас
Когато обаче тя хване микрофона и постави перуката, от тялото й и злиза гласът на английското вокално украшение Адел . Анжелка пя дружно със Стелияна Христова и Ирина Атанасова в тим " Адел " в последното издание на шоуто.

" Анжелка, ти беше самата Адел , не мога да допускам ", възкликна Дони след осъществяването на триото. " Благодаря на всички за поддръжката. Да имитираш толкоз удивително сложен и замайващ глас като Адел е доста сериозна задача. Но ние показахме, че сме основани за огромната сцена! ", написа във Facebook тя. 

Когато си е на село, надарената жителка на Бобарци постоянно подвиква на кокошките " Айдеее тъка, тъка, тъка ", само че другояче учи в Националната музикална академия " Проф. Панчо Владигеров ". В канала си в YouTube през лятото Анжелка е направила и музикалния си дебют със сингъла " Целувай постепенно " .
 

За страдание тим " Адел " не може да мине напред в музикалната конкуренция и остана в историята. Но, по всичко проличава, че в Анжелка има много музикален капацитет.
 
 Звездите в нас
Интересно по какъв начин би оценила имитацията й самата Адел .

Преди няколко години певицата " спретна " точно подобен номер на група свои подражателки. В предаване, излъчено по BBC бе извършено мнимо прослушване на нейни имитаторки, а измежду тях бе вмъкната и самата Адел, която се представяше за бавачка, захласната от музиката на британката.
 
Останалите състезателки останаха смаяни по какъв начин някой различен може да пее изцяло идентично с техния кумир, само че в последна сметка осъзнаха, че гласът на Адел е безподобен и разкриха заговора.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР