24chasa.bgЕдинствената българска звезда от световен ранг в ММА Благой Иванов-Багата

...
24chasa.bgЕдинствената българска звезда от световен ранг в ММА Благой Иванов-Багата
Коментари Харесай

Багата пречупи американец и обяви: Тази победа е за България!

24chasa.bg

Единствената българска звезда от международен сан в ММА Благой Иванов-Багата се завърна към успехите в клетката.

В Уичита, Канзас той пречупи американеца Бен Ротуел с единомислещо решение и на тримата съдии в галавечерта на UFC. Това бе втора борба на Багата в най-авторитетната верига за смесени бойни изкуства. Първата той загуби от бразилеца Жуниор дос Сантос, откакто се би с него със разкъсан на 2 места менискус.

В напечения мач Иванов нанесе повече удари по Ротуел, който се завърна в осмоъгълника след наказване за 2 година поради приложимост на допинг.

" Тази победа е за България! Благодаря на фамилията си и моя отбор ", сподели разчувстваният Иванов, откакто реферът подвигна ръката му.

32-годишният българин към този момент е със 17 победи и 2 загуби в ММА кариерата си. За Ротуел провалянето бе 11-о. Успехите на 37-годишния войник са 36.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР