24-годишният Панайот Н. е предаден на съд с обвинителен акт

...
24-годишният Панайот Н. е предаден на съд с обвинителен акт
Коментари Харесай

Рецидивист отива на съд заради грабеж

24-годишният Панайот Н. е предаден на съд с обвинителен акт на Окръжната прокуратура в Добрич за обир на непознати движимости, представляващ рисков рецидив, осъществен с приложимост на мощ.

На 13 март тази година подсъдимият отишъл в дома на мъж, с който се срещнали в Интернет. След като говорили известно време, без никаква причина Панайот се доближил до домакина си и го блъснал с пестник в лицето. Мъжът паднал на пода, а подсъдимият траял да го рита и удря, като му предизвикал голям брой кръвонасядания, разтърсване на мозъка и други контузии.

Издърпал мобилния телефон на жертвата си, лишил два преносимия компютър от жилището, златна обеца, раница, портфейл със 100 лв. и напуснал дома. В региона на кооперативния пазар в Добрич Панайот продал отнетите движимости на неустановено по делото лице за 200 лв.. Извършителят на грабежа бил разпознат от потърпевшия мъж. Назначената по делото експертиза оценила отнетото имущество на 3796 лв.. Панайот Н. е осъждан дейно за разнообразни закононарушения от Районния съд в Провадия. Делото против него е планувано за разглеждане в Добричкия областен съд за 3 декември тази година.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР