24-годишният Георги от Сливен загуби живота си по нелеп начин

...
24-годишният Георги от Сливен загуби живота си по нелеп начин
Коментари Харесай

Ужасия! Студент загина в блокирал асансьор в Бургас, затиснал от хладилник

24-годишният Георги от Сливен загуби живота си по безразсъден метод в бл. 2 на студентските общежития в Бургас.

Около 12:30 ч. младежът тръгнал да качва до стаята си на 11-ия етаж тежък ледник. Между деветия и десетия етаж той се оказал затиснат, а асансьор ът блокирал. 

Георги викал известно време за помощ, само че до момента в който две момчета от десетия етаж алармират на домакинката, виковете спрели.

На мястото са пристигнали техници от асансьор ната компания, които са открили, че момчето е умряло, притиснато от хладилника.

Десетият етаж на втори блок към момента е отцепен, а на мястото са криминалисти, както и механически лица, които оглеждат детайлно мястото на случая. 

Веселина Терзиева от „ Лита “ ООД твърди, че нямат виновност за случая. Те правили постоянна профилактика на асансьор ите, а сътрудниците й се отзовали на сигнала на десетата минута. 

„ С ръка на сърцето мога да кажа, че не сме отговорни “, сподели Терзиева.

Приятели и негови състуденти са в потрес от случилото се. Описват Георги Господинов като доста положително и работливо момче. Последно работел като барман. Бил доста съзнателен и доброжелателен към всички.

Георги е бил с известна степен на неработоспособност. Той има стикер на автомобила, паркиран директно до входа на общежитията.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР