24-годишният Георги Генджов, който уби по особено жесток начин майка

...
24-годишният Георги Генджов, който уби по особено жесток начин майка
Коментари Харесай

Убиецът на майка си Георги сам е поискал да остане в ареста

24-годишният Георги Генджов, който умъртви по изключително нечовечен метод майка си в Бургас, самичък е изискал от Окръжния съд да го остави за непрекъснато в ареста, защото има суицидни мисли и в случай че е на независимост може да посегне на живота си.

Младият мъж бе наведен в правосъдна под засилена защита и с белезници. Заседанието по мярката за неотклонение се гледа при закрити врата. Съдия Захарин Захариев не позволи публицисти в залата.

Адвокатката на Георги Ваня Радиева също съобщи, че непрекъснатият арест е най-адекватната мярка за неотклонение за подзащитния й в този миг.

64-годишната преподавателка от Руската гимназия в морския град беше убита към 4 часа на 21 януари в наетото от сина й жилище. Рада Гешева отишла в квартирата на Георги, откакто той й се обадил по телефона, с цел да се оплаче, че не се усеща добре. Младият мъж е наркозависим. 7 пъти е лежал в психиатричната клиника в Бургас след сигнали на неговите родители, че има проблеми. След зародил спор сред майката и сина, той й нанася към 40 рани с два ножа. След като прави убийството 24-годишният Георги се обадил на най-хубавия си другар, а младежът подал сигнал на телефон 112.

Адвокатката му добави, че Георги е смятал, че Рада Гешева не е негов биологичен родител.

" Предполагаме, че това, което е направил се дължи на някакви психологични процеси в главата му, които занапред ще се откриват при назначена психиатрична експертиза. От късите пояснения, които получихме, разбираме, че той е смятал, че това не е биологичната му майка. Не знам за какво ", изясни юрист Радиева.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР